APÉRO BISTRO & CHAMPAGNEBAR

MENUKORT

- fra 9.00 - 11.00 -
APÉRO MATIN
LE PETIT DEJEUNER
Morgen Complet eller Continental

Complet: En friskbagt croissant, comté ost, fransk landskinke, kompot og mini æggekage med grønsager og ost

95,- dkk

Continental: Friskbagt baguette og en croissant, fransk landskinke, comté ost, fransk smør og kompot.
Hertil en mini æggekage med grønsager og ost

135,- dkk

Morgen Grand Luxe

Et glas Mimosa og 10g Fransk Baeri Kaviar

Lille æggekage, baguette og en croissant, serveret med

fransk landskinke, comté ost, fransk smør og kompot
485,- dkk

CHAMPAGNE

Champagne Mimosa
Nyd et glas champagne  Mimosa sammen med din morgenmd – Frisk appelsinjuice og champangne
100,- dkk

- fra 9.00 - 22.00 -
CAFÉS ET PATISSERIE

LES CAFÉS
Alle kaffer er med dobbelt shot

Espresso 30,-

Café Filtres – Filterkaffe
Helt sort / med mælk
30,- / 35,-

Café Allongé – Americano
Helt sort / med mælk
30,- / 35,- 

Café Noisette – Cortado 35,- 
Café Blanche – Flat White 45,- 
Cappuccino 45,-
Café au Lait – Latte 45,- 
Chai latte – Tiger blend 45,- 
Chocolat chaud – Varm cacao med skummet mælk 45,- 
Fransk te – urte / sort / mango 25,- 

De franske kager
LA PATISSERIE

Croissant
Fransk smør croissant 25,- / med comté ost ELLER skinke 35,- / med skinke og ost 45,-

Madeleine
Fransk muslingeformet sandkage
1 stk 10,- / 3 stk 25,- 

Fransk Nougat
Fransk blød og chewy konfekt med tørret frugt
1 stk 10,- / 3 stk 25,- 

Macarons
Små kager på mandelmel og cremefyld.
1 stk 20,- / 3 stk 55,- 

Tarte au citron
Mørdej med citroncreme og brændt marengs – 55,-

Tarte Bourdaloue
Tærte m fyldig mandelcreme og pocherede pærer – 55,-

Gateau Marcel
Michel Michaud’s verdensberømte chokoladekage – 65,-

Mousse kage
Mousse kage på crumblebund
Passion / chokolade / hindbær – 45,- 

- LES BOISSONS - 9.00 - 22.00 -
A BOIRE

Orangina
Fransk appelsin sodavand med mild brus – 35,-
Perrier 
Fransk danskvand med blid brus – 35,-
Juice
Hyldeblomst / Rabarber / appelsin / Æble – 35,-
Kildevand
50 cl – 20,-
Kande vand
Lækker kold vand fra hanen med isterninger – 20,-

Øl
Kronenbourg 1664 lager 33 cl
55,-

LES PETITS AVECS

Fransk Pastis 2 cl.
Ricard / Berger Pastis de Marseilles / Pastis 51
35,-

Pineau des Charentes
10 års Blanc 6 cl.
65,-

Calvados
Boulard Grand Solage 4 cl.
65,-

Cognac
Chateau de Beaulon VSOP Folle Blanche 4 cl.
65,-

Chartreuse
L.Garnier – Aiguenoire 4 cl.
65,-

APÉRO TAILS

APÉRO CHAMPAGNE TAIL
Lillet, gin, Champagne, citron, rabarbersaft
130,- DKK

Apéro ROUGE 

Rødvin, vermouth, orange likør, sirup (økologisk)  

130,- dkk

Se vores mere end 50 forskellige champagner i vores champagne og vinkort.

Champagnehuse som Perrier Jouét, Mumm, krug, Ruinart, dom perignon, m.fl.

- fra 11.00 - 18.00 -
APÉRO JOURNÉE​
Les Specialitéts Francaise

Vi anbefaler 1 ret til den lille sult og 2-3 retter til den store sult.

TATARE DE APÉRO

Rørt tatar serveret med sprød salat og croutons.
125,- DKK

SALADE AU SAUMON

Sprød salat med røget laks, æg, små tomater, sorte oliven og croutons.
125,- DKK

LES DEUX QUICHES

2 Quiches serveret med salat og vinaigrette. Fransk løgtærte og en grøntsagstærte.
125,- DKK

CHÈVRE GRILLÉ

Fransk landbrød gratineret med fransk gedeost, honningsyltede valnødder og en salat.
125,- DKK

CROQUE MONSIEUR

Gratineret landbrød med fransk landskinke, fransk comté ost og dijonnaise, serveret med salat og cornichons.
125,- DKK

MILLÉSIMÉES SARDINES

Franske årgangs sardiner i olivenolie, serveret med confit de citron, dijonaise og croutons
125,- DKK

ESCARGOTS - FRANSKE SNEGLE

Franske snegle i hvidløsgsmør serveret med persille, citron og baguette 6 stk
125,- DKK

Rillette du Morue

Rillette med torsk, lime, ingefær og koriander, serveret med sprød salat og baguette
145,- dkk

- FRA 18.00 - 22.00 -
APÉRO SOIRÉE

Aftenmenuen skifter hver 14. dag med retter fra det franske køkken.
Der vil altid være 2 forretter, 2 hovedretter og 2 desserter at vælge imellem. 

Hovedret alene 195,- kr
2 retter til 295,- 
3 retter til 395,- 

4 retter til 495,- 

FORRETTER
Gazpacho med selleri og persille med croutoner og hvid trøffelolie.
Asparges på flamsk med Æg, persille, smør

HOVEDRETTER
Fransk Quiche Lorraine serveret med sprød salat og vinaigrette 
Laks og citrontimianquiche, serveret med sprød salat og vinaigrette 

OST
Køkkenchefens franske osteanretning 

DESSERTER
Jordbærsuppe med agurkegranité og vaniljeis
Dame blanche med ristet mandelkaramel.

FORKÆL JER SELV
Over sommeren byder vi på Skønne Perle Blanche østers og på lækker fransk kaviar,
som kan tilkøbes menuen eller bare nydes når man synes

LES PETITS PLATS
DE SMÅ RETTER

Huîtres – Østers
Franske Perle Blanche østers serveret med  citron, skarlotteløg og persille
3 stk. 150,- dkk / 6 stk. 300,- dkk

Caviar
Fransk kaviar serveret med blinis, creme fraiche og rødløg

Vælg imellem

Baeri France – fransk kaviar fra Périgord Noir—en 2000 Nature zone. 

Frisk, let træagtig, diskret salte smag og delikat tekstur.

Osciètre France – Fransk exceptionel kvalitet fra det Kaspiske hav.

Delikat smag af hasselnød, en ret salt profil og smuk længde på ganen.
10g 275dkk  / 30g 625,- dkk 

CRUDITÉS
Forskelligt grønt serveret med to slags dip.
55,- DKK

LES FROMAGES
3 forskellige franske oste, serveret tilbehør tilpasset ostene og baguette.
145,- DKK

LA CHARCUTERIE
Forskellige franske pølser og skinke, serveret med syltet grønt, cornichons og baguette.
145,- DKK

BRØDSERVERING
Lys og mørk baguette med olivenolie med salt og peber.
25,- DKK

APÉRO - LES SNACKS

Lidt af det hele
115,- DKK

Sorte nicoise oliven med sten
35,- DKK

Grønne oliven med sten
30,- DKK

Ristede salte mandler
30,- DKK

Salte chips
30,- DKK

Close
Close